Klik hier voor online kaarten voor de extra show op 10 nov!

Kaarten ek te krijen by:

Poppodium Iduna, Oliemolenstraat 16, 9203 ZN Drachten

Bands, acts & tiidskema

Foar de bêrn

Facebook

Hûnekopfestival
Enige optreden van de Hûnekop dit jaar.
De Hûnekop live bewonderen in 2018? Daar is maar één optie voor: het Hûnekopfestival op zaterdag 27 oktober! Traditiegetrouw vindt dit jaar het Hûnekopfestival weer plaats in Poppodium Iduna te Drachten. Echte fans kunnen deze dag hun kans pakken om de band na afwezigheid van een jaar weer te bewonderen. Ook de jongste fans worden niet vergeten, want zoals ieder jaar speelt de Hûnekop een akoestische set speciaal voor de Hûnekop-kids! 
Een jaar geleden kondigde de Hûnekop een voorlopige stop aan waarbij de laatste show plaats vond tijdens Hûnekopfestival 2017. Dit jaar zal de band eenmalig optreden tijdens het Hûnekopfestival 2018. Wat daarna gaat gebeuren is nog niet duidelijk. “Earst dit mar, dan sjoch wy dan wol fjidders” volgens Emiel Stoffers, frontman en manager van de band. Locatie van het festival is wederom het vertrouwde Poppodium Iduna Drachten, dat ieder jaar compleet uitverkocht is. De kaartverkoop is reeds gestart en loopt dit jaar sneller dan ooit tevoren, wat uiteraard te maken heeft met het exclusieve karakter van deze show.
Tijdens het festival vinden live optredens plaats van Bad Mood, Gewoon Bram en kan er na headliner De Hûnekop nog nagefeest worden met The Spectacles drive-in show.
Daarnaast biedt het Hûnekopfestival een podium voor jong talent. Beginnende artiesten maken kans op een plek op het festival door een berichtje inclusief filmpje te sturen naar info@dehunekop.nl . Uit de inzendingen zal een act worden gekozen om het festival te openen.
Zaterdagmiddag gaat Iduna speciaal voor de jongste fans om 15 uur open waar zij kunnen genieten van een akoestisch optreden en de bandleden nog even kunnen ontmoeten.
Kortom, grijp je kans als je dit nog een keer wilt genieten van De Hûnekop, de enige show dit jaar!
Locatie: Poppodium Iduna te Drachten
Datum: Zaterdag 27 oktober 2018
Deuren open: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 uur
Toegang: € 15,00 (vvk) / € 20,00 (deur)
Tickets zijn alleen verkrijgbaar via hûnekopshop.nl